Kom je ook naar de Startersdag Limburg?

Beste bezoeker,

De Startersdag Limburg 2014 was een groot succes. Meer dan 650 bezoekers hebben wij mogen verwelkomen samen met de 35 standhouders en presentatoren. De presentaties en het programmaboekje van deze dag kunt je hier downloaden:

Belastingzaken voor starters: Met welke fiscale aspecten krijgt een starter te maken? Klik HIER

Verantwoord starten: Ben ik wel ondernemer!? Klik HIER

Starten vanuit de WW: Kan dat? Welke mogelijkheden zijn er? Klik HIER

De starter en de bank: De bank als ondernemerspartner! Klik HIER

Klanten krijgen en houden: Acquisitie als succesfactor! Klik HIER

Programmaboekje Startersdag 2014. Klik HIER

Namens het team van het StartersCentrum Limburg danken wij jullie voor de komst!

Succes met jullie voorbereidingen op weg naar je eigen bedrijf.

Ger, Loes, Harrie, Kelly & Marcel

Teamfoto

Voor meer foto´s van de Startersdag vind je op onze facebookpagina.

————————————————————————-

In Limburg starten jaarlijks meer dan 7000 mensen een eigen zaak. Bij het StartersCentrum Limburg (voorheen StartersCentrum van de Kamer van Koophandel Limburg) kan je als (oriënterende) starter terecht voor het volgen van diverse startersbijeenkomsten en persoonlijk advies bij het opstarten van een eigen bedrijf.

Op zaterdag 15 november 2014 organiseren wij, samen met een aantal grote Limburgse gemeenten, de Startersdag Limburg. Op één plek vind je daar alle info voor startende ondernemers. Plaats van handeling is het Van der Valk Hotel Stein-Urmond, centraal gelegen langs de A2. Kom je ook? Meld je gratis aan in het rechtervak!

Antwoord op startersvragen

Op de Startersdag Limburg is iedereen welkom die plannen heeft om een eigen bedrijf te starten of onlangs is gestart. Jouw persoonlijke startsituatie staat hierbij centraal. Het maakt niet uit of je nu start als dienstverlener, zzp’er of freelancer, met een webshop of een winkel, als ambachtsbedrijf of door middel van bedrijfsovername, naast een baan in loondienst of als techno-starter. Jouw startersvragen kunnen zeer divers zijn. Tijdens de Startersdag Limburg kunnen deze vragen worden beantwoord. Kom je ook? Kies een tijdstip en meld je aan in het rechtervak!

Informatiemarkt voor starters

Op de informatiemarkt zijn alle regionale organisaties en bedrijven aanwezig waar je als  starter mee te maken krijgt. Zoals de Belastingdienst, UWV, accountants, zakelijke dienstverleners, banken, gemeentelijke bedrijvencontactpunten etc. Zij beantwoorden uw starters- en ondernemersvragen, geven algemene informatie en er is natuurlijk de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek of het maken van een vervolgafspraak. Ook worden workshops verzorgd over ondernemerschap, financiën, ondernemingsplan, belastingen en marketing. Kom je ook? Kies een tijdstip en meld je aan in het rechtervak!

Programma workshops

Aanmelden voor de workshops is niet mogelijk. Er is vrije inloop, vol = vol!
Workshoprondes Startersdag Limburg 2014:

Tijd Zaal Terhagen Zaal Lindenheuvel
 10.15 uur  Belastingzaken voor starters  Verantwoord starten
 11.00 uur  Starten vanuit de WW  De Starter en de bank
 11.45 uur  Social Media voor starters  Klanten krijgen en houden
 12.30 uur  Belastingzaken voor starters  Verantwoord starten
 13.15 uur  Starten vanuit de WW  De Starter en de bank
 14.00 uur  Social Media voor starters  Klanten krijgen en houden
 14.45 uur  Belastingzaken voor starters  Verantwoord starten
 • Belastingzaken voor starters: Met welke fiscale aspecten krijgt een starter te maken?
  • verzorgd door de Belastingdienst
 • Verantwoord starten: Ben ik wel ondernemer!?
  • verzorgd door het StartersCentrum Limburg
 • Starten vanuit de WW: Kan dat? Welke mogelijkheden zijn er?
  • verzorgd door het UWV
 • De starter en de bank: De bank als ondernemerspartner!
  • verzorgd door de Rabobank
 • Social Media voor starters: Nut en noodzaak van online aanwezigheid.
  • verzorgd door House of Social Media
 • Klanten krijgen en houden: Acquisitie als succesfactor!
  • verzorgd door Boost!

(terug)

Deelnemers informatiemarkt

 

NE-logo-roermond logo gemeente heerlen logo gemeente maastricht logo gemeente sittardgeleen
De consulenten van de afdeling economische zaken van de gemeente Roermond staan klaar om ondernemersvragen te beantwoorden. Het Bedrijvencontactpunt (BCP) is het aanspreekpunt van de gemeente Heerlen voor gevestigde en startende ondernemers. Het Bedrijfscontactpunt Maastricht van de gemeente Maastricht is het centrale aanspreekpunt voor starters, het lokale en regionale bedrijfsleven. Het Ondernemerscontact van de gemeente Sittard-Geleen wijst u de weg binnen het gemeentelijke apparaat, maakt een inschatting van de haalbaarheid van uw vraag, staat u bij in geval van problemen, bewaakt de procesgang en waarborgt hierbij uw belangen.
 .
Limburg Onderneemt logo-uwv logo-belastingdienst-300x287 IMK
Limburg Onderneemt
Hét zakelijk platform voor ondernemend Limburg.
Onderdeel van Media Groep Limburg.
Mediapartner van Startersdag Limburg.
Wanneer je vanuit een WW-uitkering of arbeidsongeschiktheidsuitkering  wil starten met een eigen onderneming; kun je bij het UWV terecht voor informatie, begeleiding en oplossingen bij financiële vraagstukken. Begin goed voorbereid met uw eigen bedrijf. Ontdek tijdens de startersdag wat u moet doen voor de Belastingdienst: hoe het zit met uw aangifte, administratie, VAR, auto, facturen en aftrekposten

Een ondernemer met talent en passie verdient succes. Vandaar dat het IMK op cruciale momenten zelfstandigen bijstaat met advies, begeleiding en ondersteuning. Of het nu gaat om starten, groeien, overleven of stoppen.

 .
 FLOOR&YOU BOOST Training & Coaching BV  okb Qredits-logo-Onder-RGB
F&YOU richt zich op originele ondernemers. FLOOR heeft een strategisch brein & vertaalt jouw idee naar een goed business model door business coaching, storytelling & creatieve concepten. BOOST hept ondernemers en professionals om nieuwe klanten en kansen te vinden en te benutten door middel van training en coaching on the job. BOOST helps to boost your business! De adviseurs van het Ondernemersklankbord staan ondernemers bij in hun ondernemersvraagstukken. Op alle vlakken van de bedrijfsvoering en in iedere fase van de onderneming kunt u op ondersteuning en begeleiding van het OKB rekenen.

Ben jij ondernemer? Word jij ondernemer? Qredits financiert ondernemers! Voor meer informatie over een zakelijk krediet en de nodige begeleiding om uw droom werkelijk te maken bezoek je onze stand of website.

 .
WonenLimburg logo f4b Credion Appcomm
Ondernemende bewoners zijn belangrijk voor een leefbare buurt. De kansmakelaar van Wonen Limburg biedt beginnende of aanstaande ondernemers ondersteuning bij de eerste stappen op het ondernemerschap. Finance 4 Business is een administratie– en belastingadvieskantoor dat zich kenmerkt door betrokkenheid en hanteert het One-stop principe voor de ondernemer anno 2014. Hij/zij de focus op de onderneming en wij de focus op de administratieve organisatie. Credion is een landelijke organisatie die MKB ondernemers, vrije beroepers en ZZP’ers begeleidt in de zoektocht naar de financiering.  Of u nu bancair geld, Equity, Crowdfunding nodig heeft om uw doelstelling te bereiken. Credion regelt uw bedrijfsfinanciering. Appcomm maakt apps, webwinkels, websites en bedrijfstools die via internet te gebruiken zijn. Daarnaast ontzorgen wij u door mee te werken aan het succes. Wij helpen het resultaat te vergroten.
 .
Hilkens house of social media  gomolka whizz u websites
Mogelijk stuit u als startende ondernemer op juridische vragen of problemen. Hilkens Advocaten zoekt graag samen met u naar een passende oplossing, waarbij zowel de juridische als de menselijke aspecten niet uit het oog worden verloren. Marjolein Bongers van House of Social Media combineert haar commerciële en creatieve internetervaring met een gedegen kennis van de verschillende social media platformen. Meer dan 300 bedrijven zijn verder op weg geholpen in de mooie wereld van social media. Gomolka is jouw persoonlijk adviseur.
Wij zorgen ervoor dat alle fiscale voordelen zo optimaal mogelijk benut worden en de onderneming de beste juridische structuur krijgt. Gomolka werkt samen met jou via Exact-online.
Bij het starten van een bedrijf hoort ook een goede webpresentatie. Whizz-U is betaalbaar en betrouwbaar. Zie www.whizz-u.com. Kom naar de stand van Whizz U en maak kans op een gratis website.
 .
Online Accountants MKB Logo_obpiGÇóbbie_PMS-300x300 Bootcamps for Business Rabobank
Creatief boekhouden doen we niet, maar slim en snel boekhouden is een fluitje van een cent bij OAMKB. We leggen uit hoe online boekhouden werkt en hoe je je administratie kunt digitaliseren voor ideaal overzicht. Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) is officiële instantie voor uw intellectuele eigendomsrechten. Het BBIE is verantwoordelijk voor het registreren van merken en modellen binnen de Benelux. Daarnaast bieden wij het i-DEPOT vastleggen van uw ideeën en creaties. Bootcamps for Business organiseert speciaal voor startende ondernemers mini-bootcamps. Wij helpen je om je dromen om te zetten in werkelijkheid en realiteit. Met handige technieken en tips van ervaringsdeskundigen. Een aanrader voor succesvol zaken doen! De Rabobank biedt creatieve oplossingen en is toegankelijk  voor haar klanten door zowel fysieke als virtuele kanalen in te zetten. Een trotse bank met een ondernemende en betrokken houding, die verwachtingen overtreft. Een bank die topkwaliteit biedt voor een aantrekkelijke prijsstelling.
 .
ZZP Fabriek Maastricht JBS HLB van Daal HBO Juristen
De ZZP Fabriek Maastricht (ZZPFM) is een coöperatie van ZZP’ers in Maastricht en omgeving, gericht op het vergroten van de kwaliteit, omzet en zichtbaarheid van haar ZZP-leden. Wil jij je startende onderneming laten groeien? Kom dan langs bij JBS. Bij JBS kun je in een informele sfeer sparren over problemen en oplossingen en krijg je waardevolle tips van ervaren ondernemers! Géén kopzorgen meer voor Starters! De Startersdesk van HLB Van Daal & Partners staat garant voor maatwerk begeleiding voor startende en ambitieuze ondernemers. Een full service concept afgestemd op uw wensen en behoeften. Wij investeren in uw goede start! HBO Juristen biedt preventief en praktisch juridisch advies voor bedrijven.  Wij voorkomen problemen en zelfs rechtszaken omdat wij er voor zorgen dat alle juridische zaken in uw bedrijf wél goed geregeld zijn. Hoogwaardig juridisch advies, vaste lage prijzen en heldere taal – zo kan het ook!
.
Logo KSG ZZP financial coach Logo klein (2) Uni Partners SLIMhuis
KSG accountants & belastingadviseurs, de ZZP financial coach; We believe we can coach you !! We charge what you charge !! Sit back and relax !! Clement van Gerwen van TAXPC ontzorgt u op fiscaal en administratief gebied, is persoonlijk betrokken, levert betaalbare kwaliteit, is aangesloten bij het RB, zorgt voor waarde creatie en is 24/7 bereikbaar. Al jarenlang voert UniPartners Maastricht als een academisch adviesbureau succesvol onderzoeken uit voor ondernemingen. Door onze motivatie, expertise en frisse blik zullen wij uw bedrijf vooruit helpen op een vernieuwende en doeltreffende wijze. Start met SLIM! SLIMhuis staat voor Samen, Leren van en met elkaar, Innovatief en Maatschappelijk verbonden ondernemen. SLIMhuis is voor iedere ondernemer of organisatie. Samen met MKB, Overheid en Onderwijs, verbinden wij om te doen!
.
Kaliber Drukwerk Lexialegal Vitamine-Ce grafisch ontwerp zelfstandigenloket Maastricht
Succes is een keuze dat is het motto van Kaliber Media! Bezoek daarom onze stand of ga naar www.kaliberdrukwerk.nl en laat u verrassen door de voordeligste starterspakketten. Lexia Legal heeft ruime ervaring met het begeleiden van Start-ups. Wij bieden niet alleen juridische diensten, zoals onze speciale juridische starterspakketten, maar verzorgen ook uw juridische vertalingen (DE, EN & NE). Een aantrekkelijke huisstijl zorgt voor naamsbekendheid en is het visitekaartje van je bedrijf. Sta je op het punt te starten, maar heb je geen idee hoe nu verder? Kom voor meer info naar de stand van Vitamine-Ce | grafisch ontwerp! Het Bbz 2004 kent diverse mogelijkheden voor (tijdelijke) financiële ondersteuning van beginnende en gevestigde zelfstandigen. Het Zelfstandigenloket voert de Bbz 2004 en Ioaz uit voor (startende) ondernemers die woonachtig zijn in de gemeenten Brunssum, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Landgraaf, Maastricht, Meerssen, Onderbanken, Sittard-Geleen en Vaals.
.
Incubator E provincie limburg Huur bij Puur The Marketing Factory
Incubator-E biedt huisvesting en ondersteuning aan (door)startende bedrijven die zich bezighouden met duurzame innovatie en energie. Incubator-E is onderdeel van het kenniscentrum voor nieuwe energie BIHTS (Building Integrated High Tech Systems) De provincie Limburg ondersteunt het Starterscentrum Limburg bij de uitvoering van het project 45plös ZZP ZL. PUUR, het shop-in-shop concept in Maastricht!   Laagdrempelig, betaalbaar en voor startende ondernemer dé mogelijkheid om je eigen winkel te beginnen op een top locatie aan de Markt in Maastricht. The Marketing Factory is hét adres voor (startende) ondernemers en MKB bedrijven voor het ontwikkelen van totaalconcepten, van het logo, de huisstijl, website, communicatie tot marketing campagnes, die de aanwezigheid van jouw bedrijf aankondigen of zichtbaar gaan maken!
.

(terug)

Een gedachte over “

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *